top of page
1.png
AANBOD & TARIEVEN

​​Op deze pagina heb ik enkele pakketten samengesteld om jullie een idee te geven van aanpak en prijzen. Maar elke woning en situatie is anders en daarnaast heeft iedereen zijn eigen idee over hoe een thuis er uit moet zien of aanvoelen.  Je kan bij mij terecht of je nu toe bent aan een complete make-over, inspiratie, kleuradvies of gewoonweg dat juiste zachte tapijt onder je voeten. Ik werk onafhankelijk, je bent nooit verplicht bepaalde stukken aan te kopen. We kijken steeds naar jouw budget en wensen.  Mijn doel is om samen met jouw een sfeervol en warm interieur te creëren volgens jouw tempo en budget.  

Daarom vraag ik je steeds je woonvraag in te sturen. Ik neem vervolgens contact me je op en bezorg je de nodige info zodat ik er zeker van ben dat jij het advies krijgt dat je nodig hebt.

Weet je niet zeker welk advies bij je past, twijfel je of heb je vragen?
Dan mag je me uiteraard contacteren


Liefs, Kathleen
inspiratie advies.

INSPIRATIE SESSIE
PRIJS 175 € (excl. btw)
 

Heb je éen of meerdere ruimtes in huis die toe zijn aan verandering? Die wat meer sfeer en warmte kunnen gebruiken? Blijf je twijfelen en weet je niet goed waar te beginnen?

 Dan help ik jou graag op weg via een hands-on brainstorm sessie. Bij deze sessie kom ik naar je toe en bekijken we samen de ruimte(s) waar je vragen over hebt. We gaan 1 tot maximum 1,5 uur aan de slag waarbij je al je vragen op me af kan vuren. Ik geef je concrete tips en tricks, advies, mijn ideeën over hoe ik de ruimte aan zou pakken en laat je ter plaatse al even zien hoe je zelfs met kleine veranderingen al veel kan bereiken. 

 

Dit advies is vooral geschikt voor wie hulp en advies kan gebruiken, maar (nog) geen nood heeft aan een uitgebreid plan. We noteren ter plaatse kort de belangrijkste zaken. Mocht je achteraf toch nog graag het advies in een pakket ontvangen, dan help ik je uiteraard graag verder. 

Om je goed te kunnen helpen, vraag ik je om vóór onze afspraak alvast een aantal zaken door te sturen, zoals wat foto's van de ruimte, enkele sfeerbeelden van wat je mooi vindt en uiteraard je woonvraag. Zo kan ik tijdens onze sessie meteen naar de kern en je zoveel mogelijk inspiratie en advies geven.

Let op! Dit brainstorm advies kan enkel geboekt worden binnen een straal van 25 km rond Antwerpen. Indien je verder af woont mag je me steeds contacteren voor de mogelijkheden.

warm en sfeervol interieur

INTERIEUR PAKKET OP MAAT

VANAF 875 € (excl. btw)
 

Bij dit advies zit naast een inspiratie sessie ook een uitgewerkt interieurplan inbegrepen.  We gaan dus samen ter plaatse brainstormen om een duidelijk idee te krijgen van hoe jouw ideale interieur eruit ziet. Ik kijk met je mee naar indeling, kleur, welke meubelen je wil hergebruiken en wat er eventueel nog mist.  Alles wordt achteraf uitgewerkt in een duidelijk plan van aanpak waarmee jij zelf aan de slag kan volgens je eigen tempo en budget. Hoe dit plan eruit ziet hangt volledig af van jouw wensen en wordt op maat gemaakt. Op basis van jouw input creëer ik een ontwerp en moodboards met meubels, kleur, indeling en accessoires. Ik overhandig je een kant-en-klaar plan inclusief shoppinglist zodat jij aan de slag kunt. Een interieurpakket kan gemaakt worden voor een of meerdere ruimtes of voor een gehele woning.  Hoe dit plan eruit ziet hangt volledig af van jouw wensen en wordt op maat gemaakt.  

Hoe werkt dit advies?

Jij stuurt me wat foto's door van de ruimte en enkele sfeerbeelden van wat je mooi vindt. Daarna plannen we een afspraak bij je thuis. We bespreken uitgebreid jou wensen en ik kijk met je mee naar indeling, kleur, welke meubelen je wil hergebruiken en wat er eventueel nog mist.  Ik neem foto's en meet de ruimte op. Afhankelijk van jouw wensen en de ruimtes maak ik een prijs op maat. Vervolgens ga ik voor je aan de slag. Na de presentatie bij je thuis overhandig ik je een kant en klaar plan zodat ji aan de slag kunt met verven, bestellen en inrichten.

Met dit pakket krijg jij alle handvaten om een tijdloos en persoonlijk interieur te creëren waar jij je goed in voelt. Volgens je eigen tempo en budget.

gastenverblijf ingericht door studio-stella

Dit advies is geschikt voor wie graag een persoonlijke en volledige aanpak verkiest. Iemand die het volledige traject met je aflegt en samen met jouw op zoek gaat tot die laatste puntjes op de i.  We kijken naar kleuren, naar hoe de ruimte best wordt ingedeeld, welke stuks we kunnen hergebruiken en wat er eventueel nog mist. Bij dit pakket krijg je advies, inspiratie, indelingsplan, een kleur en meubelplan, finishing touches,  én een persoonlijk uitgebreid plan van aanpak. Dit pakket wordt meestal gekozen wanneer je toe bent aan een volledige make-over van  een leefruimte of voor het inrichten van een praktijkruimte, gastenverblijf, winkel of horecazaak.  Dit wil echter niet zeggen dat je verplicht bent om met bepaalde merken samen te werken. We kijken steeds naar jouw budget en wensen.  Mijn doel is om samen met jouw een sfeervol en warm interieur te creëren volgens jouw tempo en middelen.

Hoe werkt dit advies?

Ik neem eerst telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken. Daarna plannen we een afspraak bij je thuis of je bedrijfspand.  Ik neem de maten en foto's van de ruimte, we bespreken uitgebreid wat jouw wensen zijn, we bekijken sfeerbeelden en gaan alvast wat brainstormen om een duidelijk idee te krijgen van hoe jouw ideale interieur eruit ziet. Met al deze info ga ik aan de slag en ik bezorg je een prijsofferte op maat. Eens het interieurplan op punt staat kom ik ter plaatse bij je langs om alles door te nemen, te testen en te voelen. We bespreken samen het plan van aanpak en wat er eventueel nog mist of hergebruikt of kan worden.  Desgewenst contacteer ik de nodige vakmensen of plan een winkelbezoek met je in.  Jij houdt me op de hoogte van de vorderingen en kan me tussendoor contacteren voor vragen of hulp. Eens de basis er staat kom ik nog een laatste keer langs voor de finishing touches. Het resultaat is een compleet afgewerkt tijdloos interieur dat bij je past. 

 

een mix van persoonlijke items aangevuld met oud en nieuw

FINISHING TOUCHES

prijs op maat
 

Heb je al een fijn interieur en ben je klaar om dit af te maken met de juiste accessoires, maar kom je hier zelf niet uit? ik help je graag met het afmaken van jouw interieur. Een echt 'hands on' pakket voor wie op zoek is naar die laatste puntjes op die i. Wanneer je basis helemaal goed zit maar toch mis je nog warmte en sfeer. En dat zit hem vaak in de kleine dingen. Je houdt van een mix van nieuw en tweedehands, maar vindt het zelf moeilijk om de juiste stukken te vinden of te combineren. Ik ga voor je op zoek naar de leukste accessoires en kom vervolgens bij jou thuis om deze op de juiste plek neer te zetten, zodat jouw interieur nu helemaal af is. 

 

Hoe werkt dit advies?

Jij stuurt me wat foto's door van de ruimte en enkele sfeerbeelden van wat je mooi vindt. Daarna plannen we een afspraak bij je thuis. Ik ga voor je op zoek naar wat er nog mist om extra sfeer en warmte te creëren binnen jou budget..  Vervolgens maak ik een stylingplan voor je op. In samenspraak worden de nodige items  besteld volgens jou tempo en budget. Eens jij er klaar voor bent en alles werd geleverd of ingekocht kom ik bij je thuis langs met een persoonlijke mix van oud en nieuw om alles volledig af te stylen.

Want het zijn de kleine dingen die jouw huis maken tot een thuis.

INTERIEUR ADVIES XL
VANAF 1250 € (excl. btw)

bottom of page